Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet

Kisse

hoppar upp på diskbänken

kurrar

och smeker mig

med sin mjuka päls

Jag vet att han inget menar

men just nu är jag så svag

att han får min goda lax

så fort han glufsat i sig allt

blir han kall mot mig

Jamar. Vill gå hem.

Det är inte min katt.





Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-24 23:44



Bookmark and Share


  firefire
haha..katter i ett nötskal,så mjukt underbara men ändå så kalla att de kan bara gå sådär direkt..men som sagt ,ibland är man svag..
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP