Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående Banditgängets skattepolitik..


Reinfeldt - Bluffmakaren - börjar komma fram i ljuset nu !

Läste i Folket (21.7) om en journalist som frågade hur stor skattesänkning (per månad) Statsministern, personligen, fått . Närmare 4.000 kr visade det sig ! Jämför med en sjuksköterska då, som tjänar 25.000 per månad , hon får 1.788 i skattesänkning per månad. Reinfeldts lön ,som statsråd, är mer än 100.000 per månad ! Så snacka inte om rättvisa skattesänkningar ! Bluff och båg är bara förnamnet !
Rösta röd-grönt så får vi en betydligt rättvisare skattepolitik, det kan man, tydligt, se !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-25 13:30



Bookmark and Share


  aol
ja så blir det
2010-07-27

  C.Degerfeldt
Propagandan fortsätter. Men så länge du är på rätt sida så...
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska