Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Less på ditt dubbelmoral

Du säger att du blivit sårad
och du säger att du vet hur det känns.

Du säger att du fortfarande älskar mig
och du säger att du inte vill ha någon annan.

Du säger att jag är underbar
och att du känner dig så glad när du är med mig.

Sedan har du sex med mig
utnyttjar mig helt totalt
säger att det aldrig kan bli vi igen
och att det är \"henne\" du vill ha.

Snacka om dubbelmoral..




Övriga genrer av ingen alls
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 01:07



Bookmark and Share


  Charly
FUCK HIM!!!
2005-11-19

  mysanpysan
blir så arg på sånt!!! Väl utryckt, blir irriterad :)
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls