Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att dö en smula watt



tungt
hänger regnet i molnen över staden

jag andas vatten, är en ål
elektrisk



i min balja bereds ett bad
för de sinnessjuka

jag måste avge min elektricitet
för deras välmående



helt utan tankar, precis som en ål
somnar jag mitt i rörelsen

för det är natt nu och
som att dö


en smula
watt









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-25 22:10



Bookmark and Share


  hallucinatingarkansas
Riktigt bra!
2010-07-26

  Feminaz
Gillaz defenitivt! Finurliga ordval!
2010-07-26

  Lars Hedlin
Jätte bra !
2010-07-26

  Catharina Edin VIP
Ja, detta var bra!
2010-07-25

  stenen/ Yv Ericsson
du är en rent grymt bra poet.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP