Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkohol, för dem som tål.

vi dricker vin
o kallar oss frelsta.
natten är hemmet,
för farornas fest.
på gator in till stan
har vi gift oss,
både du o jag.
följ fröjdesång o dans,
må förtroenden släckas
o hesa röster höjas.
för det är bal i
ölets park i natt.
vi klär oss snygga,
med andedräkt som talar om
procenthaltiga fenomen i glas.
o när som röken nått sitt moln,
skålar vi patetiskt nog igen.
för vi är unga,
naiva,
älskare.
odödliga, ty döden skiljer oss åt.
o vi ska vandra steg i sidled,
vi ska bäras ut på bår.

idag, imorgon, igår.




Fri vers av isabell.larsson
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-25 23:55



Bookmark and Share


    vilgot hellros
riktigt riktigt svinbra, skål
2010-10-30

  om en Siri
salud!
2010-07-27

    ej medlem längre
Underbart.
Och skål för friheten! =)

//F.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson