Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång


Himlen brinner
som kärleken i mitt hjärta
som elden som brann i dina ögon
det förlorade förnuftet
blev till aska

Sen du försvann
sen du lämnade mig här
med öppet hjärta

var det någon som stal din plats
tände min låga
din eld




Fri vers av Gigi
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi