Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oroande nyheter från Norrlandsskogarna !


Reinfeldt säljer ut Sveriges Naturtillgångar- plus Neutraliteten !

Ett australiensiskt gruvföretag (som gjort sig ökänt i Australien för att ha förgiftat stora delar av den australiensiska marken, vid hänsynslös rovdrift av uran) har funnit stora mängder uran ,vid provborrningar i Jämtland, allt med den svenska regeringens benägna tillstånd ! Reinfeldt släpper alltså loss dessa giriga penningbestar utan att ta den minsta hänsyn till naturen däruppe !
Dessutom tillåts NATO leka krig uppe i de norrländska skogarna , utan begränsningar ! Vilken jävla neutralitet, va´ ? USA övar bombfällning och raketbeskjutning med kärnvapenbestyckade vapen (några garantier för att detta INTE skulle förekomma har, i alla fall, inte lämnats av NATO) ! Vår norrländska mark, över halva Sverige kan, alltså, snart vara INFEKTERAT AV URAN , som har en halveringstid (nedbrytningstid) på flera miljoner år ! Man mår direkt illa !!!!!!!!!

Rösta Röd-Grönt och stoppa eländet !!!!

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 339 gånger
Publicerad 2010-07-26 11:56



Bookmark and Share


  Annmargreta
Bra att du skriver om detta!
Jag är angagerad i nej till uranbrytning häruppe.
Det enda som t.ex markägarna uppe i Ovikenområdet ser är ju pengar som dom tror dom ska få i och med marken.
Några futtiga arbetstillfällen handlar det om.
Kampen fortsätter mot uranbrytningen.
2010-07-26

  Mats Henricson
Källan är Folket av idag (26 juli)
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska