Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulländad



Funktionshindrad
Utlämnad åt sitt öde
Ser på världen ur en glasbubbla
Sitter i ett skyltfönster

Första föreställningen
Andra akten
Mina repliker når inte fram
Försöker träffa människorna,
missar,
tar satts igen
-Misslyckad

Det blir en succé!
Handikappad
Är jag en stjärna




Fri vers av Barfuss
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-11-19 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barfuss