Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskemannen



i ett ögonkast
förnimmer jag

skepnaden av en man


han är så lång och ståtlig
stora varma händer

lugn och ro i sinnet
vacker, som en dag


i ett ögonblink, vinner jag
hans blick

blinkar, stryker hårslinga

blåser vind


och han klär i svart, den vackre
och han bär mig lätt i sommar


klär mitt hår i blommor,
han kysser så ömt

en önskedröm








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-26 16:40



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
tror där finns många önsedrömmar där ute:) bland annat nedanstående då..bra text som ger stort hopp!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP