Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde du var min vän.

Jag trodde jag kunde lita på dej.

att jag kunde blunda och falla mot dej.

Att du alltid skulle ta emot mig.

mitt misstag.

När du tog ett steg åt sidan.

och jag föll ner på marken.

Och fick en bula.

den försvinner.

men aldrig minnet av vad du gjorde.




Fri vers av Tove_L
Läst 431 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 11:08



Bookmark and Share


    Cajsa
Inte lätt alla gånger att lita på kompisar. Det har jag mycket erfarenhet utav. När de kompisar man tror är ens vänner inte är det, det gör ont!
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Tove_L
Tove_L