Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesbank

 


 


 


sommarlekar


 


 


med varandra


 


 


och askfaten fylls på vår veranda 


 


 


 


 


 


-gränslandet mellan oss blev solens skuggsida 


 


 


 


*


 


 


 


ljummen öl


 


och


 


tobaksrök


 


när händer över kroppar-
hungrigt vandrar


 


 


 


 


 


i högtalarna smeker Berg ljudvågorna som omfamnar oss


 


 


 


*


 


 


 


mörkret


 


med


 


 


kylan


 


 


 


 


 


i sommarnatten


 


blev vår vänskap


scenerna sparades
i grovskurna minnesbitar 


 


 


 


-för vi blev handfallna över storheten i minnena 


 


 


 


 


 


du håller mig vid liv 


 


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-26 21:17



Bookmark and Share


    tehdog
här lyckas du suveränt. veranda kommer in assnyggt, gränslandet lika så, och allt efter sista asterixen gillas. det inna också men vad fan.

!
2010-07-26

  Amorina
Vackert!

Jag gillar hur du "leker" med t ex typsnitt, med radbrytningarna, tomrummen mellan orden. Det är spännande att läsa dina dikter, nyfiket får jag som läsare söka i tomrummet efter nästa rad med ord.

Fint skrivet!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern