Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utbrända tändstickor ligger uppradade i mönster på det oskyldiga underlaget 




inferno

 


 


 


vi 


 


 


 


 


gick längs strandlinjens tunna 


 


 


 


 


-asfaltsbård 


 


 


 


 


 


 


 


 


vi tog ned solens uppkomst 


med blickar 


 


 


 


 


 


samma blickar som dödade vårt


 


-tankespel 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


tog aldrig skydd 


 


 


 


 


för vattenpölarnas 


 


-frontlinjer 


 


 


 


 


 


 


 


 


vattenprojektilernas väta 


 


 


 


 


syrade sig genom regnrocken 


 


 


 


 


lämnade en sårbar 


själ-


 


 


 


 


-blottad 


för alkoholens förnedring 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


vi flöt genom järnmalmsvågorna som svedde


;våra hjärtans kärlekskontrakt


 


 


 


 


 


denna fräsande svidande brända hud 


som dina smekningar åstakom 


 


har skapat livsbestående ärr 


vackra som en


 


-nedsvärtad rosenkind under diamantgnistrande flickeögon 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


vattendropparna tog eldsvådan till en våldsam slakt 


 


infernots ljudlek drog ner oss i en dvala 


 


 


 


 


 


 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern