Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksband

 


 


vattendropparna från sommarhimmeln 


slår mot björklöven och startar urverkens ljudspel 


 


 


 


slår fast mina meningsbyggnader med åsiktsberoende vänskapsband


lila röda gröna silkesband som knyts runt våra fingertoppar 


 


 


 


stryper blodflödet


-ger dig pulseringar 


pump pump pumpar i hjärtats dunkade bastakt 


 


 


 


för i vår kärlekstillvaro dansar känslorna i takt med våra hjärtslag 


 


 




Fri vers av Louisedottern
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-26 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern