Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnen och livet



jag väntar till skymning
att göra mitt anförande

till något slags förförande

av själva livet



då sitter jag i lugn och ro
och inget kan störa mig

som längtan

till själva livets



höjdpunkt, sovandet
som tar sitt anspråk i tid

i rymd, verkar svävande

som livet



är bortom dimensioner
sluten, öppen fragil

ty, störs lätt av


morgondag












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP