Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

talande tystnad.



vill du känna mina läppar,

så ta för dig.

stå inte fastbunden

och be med din blick.







Fri vers av isabell.larsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 22:46



Bookmark and Share


  om en Siri
jag vet vad du menar,
vad är det för fel på män?
kan de inte bara passionerat
slita tag i en och kyssa en? :P

vackert skrivet om något man kan relatera till (:
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

isabell.larsson
isabell.larsson VIP