Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmisk bakgrundsstrålning


Vi blir mindre
och mindre
och det brusar från förr
när du stänger av
släcker du ljuset
från tider före tiden
då allting var nytt
lösryckt pulserande
och ingenting egentligen fanns
men allting fanns
för att göra
oss.




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-26 23:05



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Bra text som jag tror vinner mer mystik om ingressen tas bort, vad tror du?
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt