Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt var nytt

Det regnade sol genom luften
Du hade manchesterbyxor
och luggen i ögonen
Jag fick en av dina röda Marlboros
Vi sade ingenting egentligen
Men någonting tog plats
Du log snett
och gav mig en till
Röken fyllde luften och lungorna
Ovanför rasslade trädets grenar
Något började
allt var nytt.




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-29 20:44



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Helena allt du skriver är poesi du är så grym!
2013-01-12

    ej medlem längre
bra text.. gillar
2012-09-29

    livspoesi
gillar speciellt "
"någonting tog plats " snyggt!

2012-09-29

  Frökenfanny
förälskelse ? kärlek? En text som värmer i hjärtat !
2012-09-29
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt