Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parallell psykos

du ler
genom dimmor
det väsnas från hörnen

du svävar
under himlen
dricker ljuset från skyn

du lever
genom eldar
inget kan hindra glöden

du andas
genom skogen
det finns en häxa där

du trevar
över huden
ärret är varmt i din hand

du klöser
genom vinden
det pågår ett krig någonstans

du flyger
över havet
under är det djupt och svart

du kastas
över spåren
det är äntligen tyst




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-05 21:03



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tycker om.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt