Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi var, vad vi är

När du dricker vin
fast du egentligen inte vill ha
och jag vet att vi är ljusår härifrån

när du säger att inget finns
utom ljusen inombords
fast nu har de slocknat

när du inte vill se mig ordentligt
liksom kisar vid sidan av
och döljer handlederna i ärmarna

när du skriker i handflatorna
och kastar glaset i väggen
det rinner rött längs tapeten

när du inte kan sitta upprätt
och världen inte längre snurrar ditt håll
dricker jag resten av vinet i flaskan




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 22:09



Bookmark and Share


  Ruterdam
Väl skrivet.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt