Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

Finns det någon som ser mig?


Finns det någon som tar hand om mig?


Snälla, snälla, ser ni mig?


Finns jag?

'
Vad är jag ?


Varför ser ni inte mig?
varför existerar inte jag
jag är fakitiskt människa




Fri vers av rauni sonkamuotka
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 00:02



Bookmark and Share


  jörgen g
Ett kungarike för nåden att bli sedd.
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

rauni sonkamuotka