Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med kriminell



inga ord
kändes tomma

steg i spiraltrappan ner


där utanför satt han
tatuerad iklädd i

frågade om en cigarett

jag, en tablett


vi fick båda återse,
ingenting

i varandras ögon


när jag vände ryggen till
och han gick








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-27 21:29



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
suveränt, du är en av mina favoriter
du skriver kort om mycket, det trivs hos mig
2010-07-28

  DerMond
Snyggt, intressant skildring av ett möte!
2010-07-27

  Suzy med punkterna
Oj...jag älskar möten och så även detta, trots allt
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP