Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fyrklöver med mycket innehåll......


"OM: Gråt, Skratt, Vrede och Likgiltighet !"

GRÅT..
När känslorna tar över
Förtvivlan
Rädsla
Sentimentalitet
Nostalgi
Djupaste Sorg
men också:
Glädjetårar
Lättnadens tårdroppar...

SKRATT !
Av ohämmad glädje
Rent Glädjefnatt !
Åt skämtarnas fyndigheter
men också det mörka,
Sadistiskt och rått !
Det Lyckliga Skrattet
och Kättjans fniss !
Det barnsliga skrattet
och det faderliga,
till sist , syskonskrattet och
moderns innerliga leende.....


VREDE !
Denna otyglade fasa
Raseriets rysliga Ilska
Argsint !
Grym !
Aggressiv Frustration !
Destruktiv !
Farlig !
Ibland, t o m, DÖDLIG !!!!

LIKGILTIGHET....
Fullständig Apati
inga känslor
handlingsförlamning
passivitet
uppgivenhet
Iskall !!!
Nästan nonchalant !
Nästan det värsta
i sin hopplöshet.......

---




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska