Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur skall

 

 

tag alla dina tårars visdom

i handen din

 

”kasta dem”

in i vinden

 

se tusende stjärnor tindra

 

 

om jag

ej kan leva

 

leva

i tillit till

det omgivande varat

 

hur

 

hur skall jag då kunna leva vidare

 

 

 

 

var försiktig

om

med

 

dina steg

kupa dina händer om

ty det är

är

ditt liv

 

ditt

liv




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-27 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser