Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu ett borgerligt misslyckande ...


EL - MARKNADEN - SNART ETT PRIVATISERAT INFERNO !

Hjälplösa ser vi elkonsumenter bara på när EL-Producenterna CHOCKHÖJER våra EL-Kostnader ! Misstänkta kartellbildningar kan tänkas (även om inget kunnat bevisas), hursomhelst har våra kostnader höjts med, för många, tusentals kronor per år ! Privatiseringen (som, enligt Borgarjuntan, skulle SÄNKA våra EL-kostnader) har, hitintills bara inneburit höjningar och våra "fria val" av EL-producenter verkar inte spela någon som helst roll ! Även kommande vinter spås bli ett stålbad för våra plånböcker !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 11:07



Bookmark and Share


  aol
sant, håller med dej, det är helt galet,
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska