Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdkrök idag?



kan det vara så att just idag

kröker sig rymden


mitt i



jag undrar jag, för inte ser jag

något som är rakt


mitt i



och om jag ej kan beskriva det, hur ska du då kunna se det jag ser

så oklart framför mig









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP