Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett moln apodorm



ett ögonblicks stillhet
ett moln av apodorm

med grönt té jag blandar
saften som ljuv kommer upp

min hjärna vill gärna implodera


mer än hjärna


explodera, en trumvirvel av flamgas
ur en öppen mun

ett sprut mot ett ansikte

en märkning

en rädsla, ett hot



jag mördas sakta
i gryningen

med en kriminell tanke

förorsaka lidande
innan den svarta lindan infaller

den röda ridån faller


hör du mig krypa som en skrämd hund
ett skrämt barn

en dränkt katt

skriker mjauu


efter







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP