Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY KLIPPT GRÄS

det doftar så gott



av det ny klippta gräset



så att jag nyser






anits 26 juli 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-28 20:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sommar - när den är som bäst- fint skildrar i strama ord...som ändå ger hela bilden.
2010-07-30

  Eva Helene VIP
Liten söt dikt i haikuformat.
2010-07-28

  Larz Gustafsson VIP
En av sommarens aromer.
2010-07-28

  Catharina Edin VIP
Det är 100 % sommar - nyklippt gräs!
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP