Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grannfestligheter, tillskansade verkligheter



grannarna super därnere
säger jag och tar en dubbel dos xanor

toppar med ett morfinrusvisp
och får en hög dröm


om ett runt hus, där jag kan bo
fastän alla är fyrkantiga runtom

och rummen liksom svävar
på grus

går runt


runt
i en sömn


tillskansad verklighet







Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP