Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medicinsk forskning



jag tänker

sova nu


inte hela tiden

bara natten



i morgonljus

jag klämtar


klockan i mitt inre

väcker mig



stadig, pålitlig och

bestämd


tänker jag

ständigt vaken



i drömmarnas värld

i verklighetens


nålsöga

brottas jag



blottas jag

av dess genomträngande blick


forskning pågår

i livet än









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-28 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP