Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som ett grästrå på en äng

fadern
barnen

ett grässtrå bryts inte av
om man går på det

det reser sig
upp igen

lika dant
gör det lilla barnet

men
något

går sönder
djupt

där
inne

i det inre
gömda rummet

ett barn är inte
ett grässtrå

det kan se helt ut
på utsidan

men
där inne

är det helt
söndertrasat

var
försiktig

med det
lilla barnet.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e