Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harmoni med naturen

den varma brisen
smeker min kropp

ett
andetag

är det ända
som hörs

natten
är stilla

svalka

efter dagens
hetta

stillhet
ro

ett lugn
fyller mitt

inre.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e