Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..kanske en dag

kantigheten
stöter bort

ett sårat
inre

tilliten
är bruten

gömmer mig
i mitt inre

öppen
men ändå

stängd

en läkning
pågår nu

...




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 22:01



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Kanske en dag :)
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e