Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet po lannet :-)


Imorse när jag skulle till jobb
går fram till grinden och ska öppna

det prasslade till bland rågen på fältet
trodde det var katten
som hört att jag vaknat

Tänk er min förvåning
framför mig står två fullvuxna kronhjortar
knappt två meter ifrån
nästan så jag kunde klappat dem

De blir lika förvånade
skuttar iväg lite snabbt över fältet, ifrån mig
på ett säkert avstånd stannar båda
ser tillbaka på mig så jag är kvar där jag var
Jag återgår till mitt



Dagen kan börja




Fri vers av Gigi
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 12:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Superb låt med Peps.

Kronhjortar är majestätiska skapelser.
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi