Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan gryningen

Kanske

kanske
en dag

jag möter
dig

dig

som min
själ

känner
så väl

kanske
snart

en
dag.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-29 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e