Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick en fråga av min syster när vi vandrade i Gislaved där jag bodde från 1970-79


Vilken känsla fyller dig

Får du känslan av barndom när du går här i Gislaved?

Jag måste tänka, känna...

Det som fyller mig är en känsla
av uppbrott

är det en barndomskänsla..

Minnen från barndomen
ska vara ljusa, varma




Fri vers av Maiah VIP
Läst 905 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-07-29 12:27



Bookmark and Share


  Tabac VIP
29/7 är min födelsedag och när jag läste Gislaved blev den här berättelsen väldigt mysig.


2017-02-05

    ej medlem längre
Ja det är nog det barndomen handlar om.

2013-07-11

  själensfrihet
Fint skrivet och tänkvärt!
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP