Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Drömmars flykt

Över himlavalvet

dina ord, din röst i vinden

landa här i min famn!

låt mig höra ditt bubblande skratt

när vi skrev våra namn i sanden

I våra minnen är det alltid sommar




Fri vers av Maiah VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-02 20:19



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Levande och berörande. Skänker fina känslor och bilder. Fin.
2024-04-03

  La Magnólia VIP
Vackra tankar, drömmar och minnen. En stark längtan lyser fram.
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP