Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar


Höstsamling

Lövdansen

vindar

regn

en ny höst

Kärlek

förlust

vemod

tårar

en tröst

när det även i hjärtat blåser en känsla av höst




Fri vers av Maiah VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-08 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP