Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Ord som ännu inte

Tårar

känslor

som inte formats

i hjärtats djup

som ännu inte pulserar

med hjärtats livsrytm




Fri vers av Maiah VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-17 15:35



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du har en otrolig blick
formas i dina dikter sen
påminner om bella
en del (mitt livs
kärlek)
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP