Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar och bilder


Blicken vilar

Låt blicken vandra iväg

välja plats längre bort

känn att du finns

här och där

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-07-24 20:32



Bookmark and Share


  Julio VIP
Känner igen detta. Fint
2023-08-22

  La Magnólia VIP
Du fångar en härlig känsla med dina ord. Tack!
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP