Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mamma


Din födelsedag

Idag är det din  födelsedag

dina spår har spolats bort

av årstider som växlat

 

i mitt hjärta lever de kvar

i tryggt förvar

så fina att ta fram

minnas och hedra dig...

 

din dotter




Fri vers av Maiah VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-19 00:46



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Vackert om en saknad mamma men fina minnen lever inom. Den är lite vemodig och sorglig i de tre första stroferna. Spåren som spolats bort över tid och årstider, som det blir för oss alla. Den når in.
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP