Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankar och bilder


Känn din hud

Luta din panna

mot din

spegelbild

känn närvaron

jag finns här

alldeles intill




Fri vers av Maiah VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-24 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP