Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pratar om valrörelsen.....


Varför är det så jävla TAMT ?

Trots att vårt land verkar stå vid ett vägval, antingen DEN TOTALA (väl maskerade) KAPITULATIONEN inför KOMMERSIALISMEN , Reinfeldt,eller så "KOMMERSIALISM LIGHT" dvs Sahlin och co , som, som det framstår, ÄNDÅ har inslag av SOCIALT ANSVARSTAGANDE och vill bevara EN DEL kollektivt inflytande, så är denna valrörelse så ynkligt TAM ! Inga salvelsefulla dueller, inga ideologiska strider, ingen KAMP !
Och detta gynnar, naturligtvis, Reinfeldt ! KOM IGEN NU , ALLA SOM VILL HA BORT REINFELDT ! DET GLÖDER INTE ENS NU ! ELDEN MÅSTE RASA FÖR FULLT, INTE SLÄCKAS ! ÄNDA FRAM TILL VALDAGEN !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 13:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till Frazdrik: Jag har studerat politiken i Sverige i över 30 år,så jag vet en del....I dagens läge kan man säga :Av två onda ting så väljer man det som gör minst ont för mej , dvs Sahlin och co....
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska