Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En svensk i media som ett antal år varit munk i annat land berättade om detta mantra som ska kunna läka det mesta! Och visst känns det skönt? Så svårt många gånger, i denna tävlande värld.


Ett frigörande mantra?

Jag kan ha fel

Jag kan ha fel

Jag kan ha fel




Fri vers av Kim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 18:07



Bookmark and Share


  Kim VIP
KÄNN hur orden tas emot i kroppen!
För mig är det positivt.
Se bara så många frågor jag fått av dig!
Varför kan vi inte tillåta oss lite mer, vi är inte övermänskliga, vi gör och tänker inte alltid rätt var vi än bor eller arbetar med. Det känns frigörande helt enkelt! Alla som har sömnsvårigheter, inte räcker till, vill komma först ha revansch utan att ens inse det själva osv osv de krav som ställs av andra och oss själva.

En fristad inom oss kanske det är och att inte sätta sig på för höga hästar hela tiden.
Vi kan ha fel! Vi behöver inte alltid ha rätt! Det är bara att praktisera och se vad som händer... Livet är en resa av möjligheter bara vi kan se det i dimman.
2010-07-29

  Mr Lindemann VIP
Menar: Är det bra att kunna ha fel
Eller:
Är det fel att kunna vilja ha fel som jaget i mantrat uttrycker det
Eventuellt:
Kan ett "fel" vara "rätt" för en annan människa?
Kan man lära sig något av att fela?
Är det kanske nyttigt att ha fel ibland?
Har jag fel nu i å med att jag skriver denna kommentaren, men att något däruti i webbrymden ändå kan tyckas den vara rätt - kanske inte just nu, men ur ett hísoriskt perspektiv?
Är det som anses vara rätt i en kultur, ofta fel i en annan kultur?
2010-07-29

  Mr Lindemann VIP
Är det bra att ha kunna ha fel?
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP