Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Roar mig (och kanske andra med), på egen bekostnad.....


Mina två handikapp..

Jag har gjort en djuplodande analys av min egen person och kommit fram till att undertecknad, endast, lider av två betydande handikapp, nämligen ÅLDER och FETMA . Dessa två har,tyvärr, stor betydelse då de, av omgivningen, betraktas som VÄLDIGT VIKTIGA ! Mina närmaste är, ideligen, på mig om min tilltagande viktökning och uttrycker ständig oro för min hälsa, detsamma beträffande min stigande ålder, de tror inte man orkar med längre . Det konstiga är att jag, fortfarande, känner mig tämligen frisk ! Dåligt flås, ja, men orkar gör jag,slö, ja, men, när det kniper, så får jag saker uträttade !
Övriga omgivningen och deras misstänksamhet och, i sällsynta fall, utstuderade förakt för min person, ja, den GER JAG FULLSTÄNDIGT F A N I !!!!!!!
Om de dömer mig för min fetma och min tilltagande ålderdom så faller det tillbaka på dem själva !
Mina barn har svårt att fördra sin pappa, jag har inte den diskreta och blygsamma framtoning som de,helst, ville att jag skulle ha,eftersom jag ju är både gammal och fet ! Så när jag vållar den allra minsta uppmärksamhet, speciellt på hemmaplan, då vill de bara gå och gömma sig ! Men jag tänker INTE ändra på mig ! Jag kommer att FÖRBLI den fräcka och indiskreta gaphals som de har så himla svårt att fördra och det VET de ju, innerst inne ! Och även om jag ämnar, i rent hälsosyfte, dra ner på matintaget och cykla/promenera mer så lär jag INTE ändra mig i övrigt !
Tack för mig och, alla ni som läser, vet att "gaphalsen" återkommer (när man minst anar det......)

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-29 21:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är mest andra som betraktar min ålder och mitt kroppsformat som ett problem.
2010-07-29

  Mats Henricson
Glömde tillägga att min eviga skäggighet OCKSÅ är en grogrund för många människors fördomar , antingen är man revlutionär ,potentiell arabisk terrorist, flummig vänsterfilosof eller något annat bedrövligt, men jag återkommer, sannolikt, till detta....
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska