Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse

 

en svag doft

ett kort sekund

 

en förnimmlese

påminnelse

förmörkelse

förkrossande

 

att aldrig få känna dig igen

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-29 22:33



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Känner igen det.. Sorgligt.. Fint skrivet
2010-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Noomi