Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Barcelona är det nästan SLUT för svenskt vidkommande..


Delsummering av FriidrottsEM - Ett svenskt fiasko !

Vårt stora hopp , Christian Ohlsson, kom ju inte ens dit , ej heller de duktiga löpartjejerna Kallur . Och Karolina Klµft , ja, hon gjorde ju så gott hon kunde i längdhoppet, men spillde allt krut redan i kvalet.... Linus Törnblad hoppade bra, nådde 2.29, men fjärdeplatser går ALDRIG till historien . Synd att skadan i låret,tydligen, förstörde hans finalchanser..... Wissman, otur, två hundradelar från finalplats på 200 meter i sitt,troligen, sista stora mästerskap (han är 28).
Tyvärr kan man bara kalla detta EM, hittills, för ett fiasko, för Sveriges del (om än med små bokstäver ändå).... Emma Green är vårt enda hopp nu, halvskadad gick hon till final nu på förmiddagen (30.7), men jag tror INTE hon klarar medalj, tyvärr, men INGEN blir gladare än jag om jag har fel....

---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 22:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
tack, EMMA (se annan artikel)
2010-08-01

    tehdog
Väl rutet, Henrik.

Mats, fortsätt slava under den massmediala EM-bevakningen. Du har något på gång här..
2010-07-31

  Mats Henricson
Tack för dina två korrigeringar, LC, i övrigt anser jag att din kritik är tämligen oberättigad, dessutom var det en reporter i TV4 som angav Wissmans ålder !
2010-07-31

  ULJO
Svensk friidrott är inte bättre just nu. Sorgligt men sant.

Överhuvudtaget ligger europa långt efter den övriga världen i friidrott. Det är inte särsklit spännande att se ett hundrameterslopp som inte ens når under 10 blankt.
2010-07-30

  aol
bara så sant, om man ser till reultaten,
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska