Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör liv ont...




Renad från smärta

I Önskans land klänger sig

tanken envetet fast

patetiskt självförminskande

kravlande runt med den blåslagna

självkänslan

 

Ilskan pockar på

strävar för att forcera ytan

låta insiktens röst eka

djupt inne i kvinnosjäl

befriad

 

Hon famnar den dränerade

smeker så kind med sin värme

i mörkaste inre spirar och gror

kämpaglöd som desperat vill

brinna

 

Bortträngd från det synbara

den lilla flickans röst

hon som vet och känner det rätta

tyst så tyst med örat mot bröst

hon låter den starka berätta

 

Lockar och lirkar smeker så fram

styrka att våga

det uppenbara se

hennes plats måste bli

någon annans

 

Le kvinna le

låt hjärtat slå hårt

släpp fram det plågsamma onda

brusa så hav skölj över land

hon vaknar så renad från smärta...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 362 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-30 01:59



Bookmark and Share


  issac.a.m
full innerlighet, med stark känsla..
mycket bra skrivet...
2010-08-01

  Suzy med punkterna
Fantastiskt skrivet
2010-07-31

  Johan Bergstjärna VIP
Innerlig och väsentligt.
2010-07-31

  aol
en oerhört vacker stark skrift om en kvinnas inre fångat av ett stort poetiskt diktarag
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa