Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du sann??

Har alltid trott att du var sann,
men nu tvivlar jag på dig.




Fri vers av Rosa nalle
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-30 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle