Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

Varje dag är en ny kamp.

En ny kamp mot ångesten.

En ny kamp mot fördomar.

Ett spel, med livet som satsning.


Statistik: 1-0 till livet




Fri vers av Rosa nalle
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-04 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle