Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegeln

Sätter mig en stund framför spegeln och plågan
Titta på dig själv hur du mår kan du fråga
Läser din läppar "jag vill bara fly"

Men jag såg snabbt hur du förvann ner i djupet
Försökte finnas kvar när du föll ner i stupet
Samvetet ströp dig och du fick nog

Kärleken bara försvann verkligheten dog
Nere på botten finns det ingen som kan simma
Ingen som kan leva sitt liv bara försvinna

Luften tar slut du drunknar i smärtan
Ångesten och sorgen finns i våra hjärtan

Se dig omkring!




Fri vers av Rosa nalle
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-07 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosa nalle
Rosa nalle